Pablo Torre persegueix una pilota al Doosan Arena
Pablo Torre persegueix una pilota al Doosan Arena
barça

Encert i el gol de la tranquil·litat: la dada que demostra que Pablo Torre té ADN Barça

El càntabre debutava a Pilsen com a titular a la Champions amb només 19 anys i no s'ha amagat en cap moment: alt encert en les passades i gol de la tranquil·litat

Redacció Esport3Actualitzat

Partit notable de Pablo Torre a Pilsen. Durant la primera part, el jove migcampista de només 19 anys ha demostrat per què el Barça es va fixar en ell. En els primers 45 minuts ha completat 42 passades, amb un percentatge d'encert del 96%, el més alt de l'equip. Unes dades que demostren que Torre té ADN Barça.

S'ha entès bé amb Gavi tot i que no s'ha apropat a la porteria rival. El premi arribaria a la segona meitat. 

Torre encaixa en l'ideari del tècnic. Aquest ha estat el primer partit que Xavi ha donat la titularitat al jugador fitxat del Racing de Santander. El de Terrassa va explicar que donaria l'oportunitat als jugadors menys habituals i Torre ha respost amb bona nota i un futbol desacomplexat.

S'ha refet d'una mala represa

La creu de Torre ha estat que ha comès el penal, al minut 49, sobre Holik, que ha permès a Chory retallar distàncies per al Viktoria Pilsen. Malgrat això, Torre s'ha refet ràpidament d'aquesta mala represa i, fins i tot, ha marxat de Pilsen amb la recompensa de signar el quart gol del seu conjunt, el de la tranquil·litat.

La part dolenta de la jugada ha estat que no l'ha pogut celebrar perquè ha sentit fortes rampes després del xut. El seu lloc l'ha ocupat un altre jove, el capità del filial, Álvaro Sanz.

Pablo Torre, ajudat pels seus companys després del gol
Pablo Torre, ajudat pels seus companys després del gol

Xavi, content amb la seva actuació

Al final del partit, Xavi ha elogiat l'actuació de Torre, sobretot tenint en compte les característiques del rival, acostumat a utilitzar el marcatge a l'home: "Era un partit dificil per migcampistes com ell, havia d'atacar l'espai que no és la seva principal virtut". Finalment, el tècnic també ha esvaït qualsevol preocupació sobre el seu estat de salut: "No està lesionat, és només fatiga". I rampes d'alegria...

Anar al contingut