Peña i Torre, davant la seva gran oportunitat
Peña i Torre, davant la seva gran oportunitat
barça

La gran oportunitat de Pilsen: Iñaki Peña i Pablo Torre seran titulars contra el Viktoria

Xavi confirma que dos dels joves menys utilitzats de la plantilla sortiran d'inici al Doosan Arena

Redacció Esport3Actualitzat

Econòmicament, el Barça pot guanyar gairebé tres milions d'euros a Pilsen. Esportivament, a priori, no s'hi juga res, encara que no tots els membres de la plantilla subscriuen aquesta frase. Com a mínim per a dos dels més joves però menys utilitzats, el partit de la República Txeca serà la primera gran oportunitat de la temporada.

I és que Xavi ha confirmat la titularitat d'Iñaki Peña (23 anys) i de Pablo Torre (19 anys), ni més ni menys que en un escenari de Champions. El d'Alacant, segon porter a l'ombra de l'indiscutible Ter Stegen, encara no ha pogut disputar ni un minut oficial després de tornar de la seva productiva cessió al Galatasaray, l'últim tram del curs passat.

Pel que fa al càntabre, que alterna el primer equip amb el filial, serà la tercera participació a la Lliga de Campions, després de comptar amb dues estonetes en el primer partit de la competició, precisament davant els txecs al Camp Nou (9 minuts), i dimecres passat en la desfeta del Bayern (8 minuts). En Lliga, acumula els 13 minuts que el tècnic de Terrassa li va donar el passat 23 d'octubre quan la visita de l'Athletic Club ja estava sentenciada. Això també va ser a l'estadi barcelonista, o sigui que aquest dimecres suposarà la primera aparició de Torre fora de casa.   

No hi ha dubtes del que els dirà el seu entrenador abans de saltar al Doosan Arena per afrontar la revàlida. Xavi ho ha avançat als periodistes: "És un dia per gaudir; són jugadors del Barça, són uns privilegiats".

Anar al contingut