Devries, amb problemes per avançar. (Foto: EFE)
Bàsquet

La Bruixa d'Or rep un càstig dur a Saragossa (89-62)

El CAI ha entrat en el partit amb un ritme fulgurant i no ha donat opcions als manresans. El 29-15 encaixat en el primer quart parla per si sol. I si bé el segon període ha estat d'una certa contenció (17-14), el Saragossa ha tornat a pressionar després del descans, amb avantatges propers als 30 punts. L'últim quart ha estat un pur tràmit.

Actualitzat
No ha estat una temporada d'alegries al Manresa i tot indica que la cosa seguirà igual fins que s'acabi. I encara més si a La Bruixa d'Or li toca visita a la pista del CAI, un dels equips revelació d'aquest curs.
 
L'equip aragonès ha entrat en el partit amb un ritme fulgurant i no ha donat opcions als catalans en cap moment. El 29-15 encaixat en el primer quart parla per si sol. I si bé el segon període ha estat d'una certa contenció (17-14), el CAI ha tornat a pressionar després del descans, i ha obtingut avantatges propers als 30 punts. L'últim quart del partit ha estat un pur tràmit.
 
L'escorta nord-americà del CAI Brandon Roll ha estat l'home del partit, amb 19 punts. En les files manresanes només ha destacat l'aler hongarès Adam Hanga, amb 12 punts i 7 rebots.
Anar al contingut