ESPANYOL

Josep Maria Durán: "L'Espanyol està supersanejat i té una mentalitat més forta"

El conseller delegat blanc-i-blau, Josep Maria Durán, convençut que Puado renovarà

Oriol VidalActualitzat

Optimisme i ambició. El conseller delegat de l'Espanyol, Josep Maria Durán, va exposar ahir a "Onze" les línies mestres del club en el retorn a Primera. Al seu parer, el retrobament amb l'elit serà satisfactori: per context i per la figura de Vicente Moreno.

De vegades cal fer una passada endarrere per fer-ne dues endavant. L'Espanyol està supersanejat i no té cap necessitat de vendre. És un Espanyol també més fort. Hem canviat la mentalitat del club i aquí el Vicente hi ha tingut un gran mèrit. S'està fent un grup amb futur a Primera: amb ambició, però amb la humilitat de saber d'on venim.

Es preveu un any complicat per a tots els clubs de la Lliga, encara sota els efectes de la pandèmia i la necessitat de vendre primer per poder fitxar. Durán, però, considera que l'Espanyol arribarà a aquesta situació amb un bon airbag:

La nostra gran fortalesa, a diferència dels grans clubs, és que ara mateix no tenim hipoteques. Som un dels equips amb més patrimoni ja pagat i la plantilla és tota nostra. A nivell de fons propis no sé si som el tercer o el quart de la Lliga... i en Chen ens està donant suport econòmic.

Per tant, el club espera lligar els valors emergents com Javi Puado, pendent de renovar. I res de vendre per obligació les figures.

No en tenim cap necessitat. No volem que surti ningú. Com a màxim s'hauran de fer alguns retocs. En Javi té des del febrer una proposta nostra. Volem que es quedi, jo crec que es quedarà. És un jugador molt estimat i lluitarem perquè es quedi.

El primer repte blanc-i-blau, però, encara és a la divisió de plata: coronar-se com a campió de Segona. Divendres, partit contra el Cartagena a l'RCDE Stadium.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut