El Purito ja va guanyar la Volta la temporada passada. (Foto: Reuters)
El Purito ja va guanyar la Volta la temporada passada. (Foto: Reuters)
Ciclisme

Joaquim Rodríguez confirma la seva participació a la Volta Ciclista a Catalunya del 2015

El ciclista de Parets del Vallès buscarà guanyar per tercera vegada la ronda catalana després de fer-ho els anys 2010 i 2014

Actualitzat

Joaquím "Purito" Rodríguez ha confirmat que participarà en la Volta Ciclista a Catalunya del 2015, i d'aquesta manera lluitarà per guanyar per tercera vegada la prova que ja es va emportar l'any 2010 i 2014.

Aquesta serà la seva sisena participació a la Volta, una competició en la qual va debutar l'any 2003, quan va acabar com a 46è classificat. Els seus resultats, però, han millorat de manera espectacular amb els anys, i de les seves tres últimes participacions, n'ha guanyat dues i ha aconseguit una valuosa segona posició en l'altra.

La victòria més recent va ser la temporada passada, quan el Purito va derrotar dos grans ciclistes com són Alberto Contador i Tejay van Garderen per guanyar la seva segona Volta. El repte que té davant no serà fàcil, però el de Parets del Vallès ha demostrat ser un gran lluitador i farà tot el possible per aconseguir el desitjat triplet.

 

Anar al contingut