Andrés Iniesta
Andrés Iniesta es pren amb esportivitat el fet no no ser a la final de la Champions
Futbol

Iniesta troba que el Reial Madrid i la Juventus són "justos finalistes" de la Lliga de Campions

El capità blaugrana ha parlat durant un acte promocional al Saló de l'Automòbil i ha lamentat que el Barça no s'hagi pogut classificar per ser a Cardiff

Actualitzat

Andrés Iniesta ha assegurat avui que tant el Reial Madrid com la Juventus de Torí són "justos finalistes" de la Lliga de Campions i ha previst "una final molt interessant".

El  migcampista del FC Barcelona ha parlat sobre la final de Cardiff durant una xerrada informal que ha estat part d'un acte promocional al Saló de l'Automòbil de Barcelona i en la qual ha lamentat que el seu equip no aconseguís classificar-s'hi.

"Serà, sens dubte, una final molt interessant, la guanyarà el millor", ha apuntat, després d'assegurar que la Lliga de Campions és una de les seves competicions favorites i de recordar la tornada de la semifinal del 2009 contra el Chelsea quan un gol seu va aconseguir ficar al Barça a la final.

Preguntat per quin és, al seu parer, el millor futbolista del món, Iniesta ha donat sense dubtar-ho el nom del seu company Leo Messi: "El que li he vist fer no l'hi he vist fer a ningú i no crec que ho vegi", ha dit. I hi ha afegit que "és i serà el número u, perquè també té una gran regularitat. Aquesta conversa la podríem haver mantingut fa cinc o sis anys i haguéssim dit el mateix", ha argumentat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut