Barça

Ingla es compromet a crear llocs de treball, Ferrer parla d'indecisos i Benedito no votaria mai un Rosell satisfet pel procés

Els candidats a les eleccions del Barça aprofiten els últims dies de campanya per acabar de presentar els seus projectes. Marc Ingla ha donat a conèixer avui les línies d'actuació en l'àmbit social, destinades especialment als col·lectius més desfavorits. Ferrer ha presentat una enquesta que assenyala que hi ha un 40% d'indecisos en intenció de vot, i Benedito s'ha mostrat especialment satisfet pel gir que, segons ell, ha fet la campanya. Pel que fa a Rosell, ha agraït que els debats hagin deixat de ser un tres contra un.

Actualitzat
Marc Ingla s'ha compromès a crear 100 llocs de treball els dies de partit, destinats als socis en situació d'atur. També ha assegurat que posarà en marxa grups d'acompanyament per als socis d'edat avançada que tinguin problemes per desplaçar-se al Camp Nou. Ingla ha aprofitat la roda de premsa per convertir de nou Sandro Rosell en el centre de les seves crítiques, i ha tornat a atacar el seu projecte "per intervencionista i rupturista" amb el model actual. "El seu projecte és un pas enrere, tornar al passat i tancar el club a l'entrada de nous socis", ha comentat. També ha criticat que Rosell vulgui "col·locar el seu amic de l'ànima com a vicepresident esportiu", en referència a Josep Maria Bartomeu, i li ha retret voler "eliminar del club Txiki Begiristain i Johan Cruyff".

El candidat continuista, Jaume Ferrer, ha presentat aquest migdia els resultats d'una enquesta feta a 320 socis amb dret de vot de la qual es desprèn que la immensa majoria -un 86%- volen la continuïtat de Pep Guardiola com a tècnic i de Txiki Begiristain com a secretari tècnic. També reconeixen que el mandat de Joan Laporta és el més prolífic de la història del Barça pel que fa a títols. L'enquesta revela, a més, que hi ha un elevat percentatge d'indecisos en intenció de vot, gairebé un 40%, per tant, els debats tenen un pes important en aquest sentit. Precisament, Ferrer ha acusat Sandro Rosell d'evitar anar a alguns debats.

Agustí Benedito, per la seva banda, ha analitzat el gir que segons ell ha fet la campanya. Benedito s'ha felicitat perquè diu que els qui embrutaven la campanya han deixat de fer-ho. També ha reiterat que no votaria mai Sandro Rosell com a president del Barça i ha assegurat sentir-se molt afalagat perquè els altres candidats estan agafant propostes que ha presentat ell en el seu programa.

Per la seva banda, Sandro Rosell s'ha mostrat content de la seva participació en els dos primers debats de la campanya, alhora que s'ha alegrat que aquests hagin deixat de ser un tres contra un per passar a ser l'escenari en què els candidats presenten els seus projectes.

Anar al contingut