Actualitat blaugrana

Henry segueix entrenant-se a la Masia per estar al màxim nivell després de quatre mesos lesionat

Falten dos dies perquè el Barça es posi oficialment en marxa, però Thierry Henry ja en fa uns quants que s'entrena. El jugador francès sap que la competència per fer-se un lloc a l'equip serà gran i no vol perdre temps. I és que Henry ha estat quatre mesos lesionat i vol estar al màxim nivell com més aviat millor. Per això, ja fa dos dies consecutius que treballa a la Masia per recuperar-se de la lesió a l'abductor. Aquest dijous ha començat a entrenar-se amb la pilota, cosa que no feia des del març, quan es va lesionar.

Actualitzat

Thierry Henry ha insistit que no es veu preparat per afrontar l'inici de la competició i possiblement es perdrà els dos primers partits de pretemporada, que el Barça jugarà la setmana que ve a Escòcia contra el Dundee United i el Hearts of Midlothian. El nou crac blaugrana ha explicat que fa deu dies que s'entrena perquè "feia quatre mesos que estava aturat per culpa de la lesió".

El jugador és conscient que no té la titularitat assegurada i que se l'haurà de guanyar. "Cal que em comenci a entrenar ara per estar al mateix nivell que la resta de l'equip com més aviat millor", ha indicat el francès, que ha afegit que "aquests quatre mesos m'han obligat a començar abans, tot i que sóc conscient que necessitaré una mica més de temps per estar a la mateixa alçada que els meus companys".

Anar al contingut