Fórmula 1

Heidfeld domina els últims lliures en una sessió en què Algersuari acaba 15è i Alonso 17è

Amb l'amenaça de la pluja esvaïda del cel belga, Nick Heidfeld ha dominat els últims entrenaments lliures del GP que es disputa diumenge a Spa-Francorchamps. L'alemany de BMW ha estat el més ràpid d'una sessió celebrada en sec i de la qual es poden extreure ben poques conclusions donats els problemes per ajustar els monoplaces a causa de les precipitacions de divendres. Jarno Trulli ha acabat segon i Adrian Sutil tercer. Fernando Alonso ha vist com el seu company, Romain Grosjean, finalitzava en la quarta posició mentre que ell no podia passar de la 17a. Jaume Alguersuari ha estat 15è.

Actualitzat
Fernando Alonso ha continuat mostrant-se molt irregular al volant del seu Renault i ha repetit uns registres més que discrets només unes hores abans de la sessió de qualificació. L'asturià no està tenint un bon cap de setmana i en els últims lliures només ha pogut ser 17è. A més, ha hagut de veure com el seu company acabava en una meritòria quarta posició.

Fins i tot Jaume Alguersuari ha rodat més ràpid que el bicampió tot i que el barceloní ha finalitzat amb el 15è millor registre. Molt lluny, també, del millor en aquesta última tanda: l'alemany Nick Heidfeld. Ja amb l'asfalt totalment sec, el pilot de BMW ha abaixat els temps de divendres marcant un crono d'1.45,388.

Hamilton ha signat el novè millor temps, seguit de Button i Räikkönen. Tots els favorits s'han mostrat molt prudents a l'espera de la qualificació, que podreu seguir a partir de les 13.30 aquí.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut