Fórmula 1

Lewis Hamilton és el més ràpid a Spa-Francorchamps en la segona sessió de lliures del GP de Bèlgica

Amb l'asfalt assecat després d'un matí plujós i condicionat pel mal temps, Lewis Hamilton ha estat el més ràpid de la jornada d'entrenaments lliures d'aquest divendres al Gran Premi de Bèlgica de Fórmula 1. El de McLaren ha superat el registre matinal de Fisichella en la sessió de tarda, seguit per Glock i Räikkönen. Jaume Alguersuari, molt motivat, ha acabat novè, mentre que Fernando Alonso no ha pogut millorar el seu propi temps i s'ha hagut de conformar amb el catorzè lloc.

Actualitzat
Tot i no poder aprofitar la sessió matinal per culpa de la pluja, Lewis Hamilton ha tornat a posar de manifest la substancial millora de McLaren en signar el millor temps de la jornada d'entrenaments de divendres. L'anglès ha marcat el millor registre de la tanda de lliures d'aquesta tarda, superant en més de dos segons el temps aconseguit per Jarno Trulli al matí.

L'anglès, amb un crono d'1.47.201, ha estat el més ràpid seguit per Timo Glock i Kimi Räikkönen. Tot i que no es poden extreure gaires conclusions del rendiment dels monoplaces, el campió del món sembla partir d'una bona situació per tornar a repetir "pole position" com ja va fer a València.

A un altre pilot que se l'ha vist molt confiat és Jaume Alguersuari. El barceloní, no content amb els elogis que està rebent des que va debutar a la Fórmula 1, vol corroborar les esperances que hi ha dipositades en ell entrant a la zona dels punts, i mentre al matí ha acabat cinquè a la tarda ho ha fet en la novena posició.

Fernando Alonso, per la seva part, no ha pogut millorar el temps del matí -que l'havia deixat tercer- i ha acabat catorzè.


Anar al contingut