Atletisme

Els jutges requalifiquen Mekonnen i deixen Arturo Casado sense bronze

Polèmic final dels 1.500 metres al Mundial "indoor" de València. Els jutges han decidit acceptar les al·legacions presentades per l'etíop Mekonnen, que havia guanyat la prova però havia estat desqualificat per haver trepitjat fora de la pista, i li han tornat la medalla d'or que li havien pres. Així doncs, el kenià Daniel Kipchirchir Komen s'ha de conformar amb la plata, Juan Carlos Higuero amb el bronze i Arturo Casado es queda en la quarta posició, sense medalla. Sembla que Mekonnen no ha tingut més remei que trepitjar fora de la pista perquè un rival li ha donat una empenta, i per això els jutges l'han perdonat.

Actualitzat

Mala sort a les finals dels 60 metres tanques. En categoria femenina, Josephyne Onyia ha caigut quan lluitava pel bronze i no ha pogut completar la prova, que s'ha adjudicat la nord-americana Lolo Jones (7.80). I en categoria masculina, Jackson Quiñónez tampoc ha obtingut metall en acabar setè. L'or ha estat per al xinès Liu Xiang (7.46).

De la resta de la jornada, destaca el tercer títol mundial dels 3.000 metres de l'etíop Meseret Defa, igualant la feta de la romanesa Gabriela Szabo. A més, la cubana Yargelis Savigne ha fet oblidar l'ensopegada del seu compatriota Dayron Robles en imposar-se a les seves rivals al triple salt, mentre que el suec Stefan Holm ha vençut en salt d'altura. A més, cal remarcar que l'espanyola Mayte Martínez s'ha classificat per a la final dels 800 metres que es disputarà demà.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut