Barça

El vicepresident del Barça, Jaume Ferrer, es postula com a candidat continuista de la junta de Joan Laporta

El vicepresident del Barça, Jaume Ferrer, ha admès que li faria il·lusió ser el candidat continuista de la junta actual de Joan Laporta, tot i que diu que encara és aviat, en unes declaracions al programa "Tot gira", de Catalunya Ràdio. Per la seva banda, el també directiu del Barça Xavier Sala i Martín ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que encara falta temps per decidir un candidat. Segons Jaume Ferrer, les eleccions al Barça es podrien fer un cop s'acabi la temporada esportiva, és a dir, cap a finals de maig o començaments de juny.

Actualitzat
La cursa per la successió de Laporta i la creació d'una candidatura continuista s'està fent amb discreció, però en les setmanes en què no hi ha futbol apareix al primer pla. En les últimes hores, els dos aspirants a candidats de la junta han passat per Catalunya Ràdio.

Jaume Ferrer i Xavier Sala i Martín. Tots dos ja han dit davant els seus companys de junta que aspiren a recollir el relleu electoral de Laporta, però la decisió encara no està presa. Al "Tot gira", Ferrer ha reconegut que té la voluntat de presentar-se i que sent que té el suport dels seus companys de junta.

Els plans de Laporta i la seva junta són esperar encara un parell de mesos abans de prendre una decisió i anunciar-la. Sala i Martín és partidari d'esperar. Ho ha dit avui a "El matí de Catalunya Ràdio".

Al mateix temps, el vicepresident Alfons Godall ha fet marxa enrere en la seva decisió inicial, i formarà part de la candidatura continuista. Hi ha qui veu en Godall un cartell electoral de consens.
Anar al contingut