Lewandowski en un duel del Barça aquesta temporada (Reuters)
Barça

El TAD desestima el recurs del Barça i confirma els tres partits de sanció a Lewandowski

El Tribunal Administratiu de l'Esport ha desestimat el recurs dels blaugranes i ha ratificat la sanció al davanter polonès

Redacció Esport3Actualitzat

El Tribunal d'Arbitratge de l'Esport ha confirmat la sanció de 3 partits a Robert Lewandowski. Després que el comitè d'Apel·lació hagués desestimat el recurs presentat pel club blaugrana, el TAD també l'ha desestimat.

Robert Lewandowski va ser expulsat el 8 de novembre durant l'Osasuna-Barça (1-2). Segons el dictamen del Comitè de Competició, ha rebut un partit de sanció per la targeta vermella que va veure a Pamplona i dos més per fer un gest dirigit a l'àrbitre mentre abandonava el terreny de joc.

 

La sanció es compleix exclusivament a la Lliga. Per tant, els 3 partits que es perdrà el davanter polonès seran a casa contra l'Espanyol (31 de desembre) i als camps de l'Atlètic de Madrid (8 de gener) i del Getafe (22 de gener). En canvi, sí que podrà jugar tant a la Copa del Rei com a la Supercopa d'Espanya, també contra el Betis (12 de gener).    

Des del Futbol Club Barcelona es va veure com a desmesurada la sanció de 3 partits a Robert Lewandowski per la seva expulsió en el partit contra l'Osasuna, i pel gest posterior que va fer quan es dirigia de camí al vestidor.

 

El club va interposar un recurs després que se sabés el dictamen del Comitè de Competició, però el Comitè d'Apel·lació i el TAD han desestimat els recursos dels blaugranes.

ARXIVAT A:
Lewandowski
Anar al contingut