Lewandowski protesta a l'àrbitre després de l'expulsió contra l'Osasuna (Reuters)
Barça

El Barça presentarà recurs pels tres partits de sanció a Lewandowski

El Comité de Competició sanciona amb tres partits Lewandowski i amb quatre a Gerard Piqué

Redacció Esport3Actualitzat

Ja és oficial: Lewandowski no podrà disputar els següents tres partits de Lliga amb el FC Barcelona. El Comitè de Competició ha comunicat les sancions de l'última jornada de la Lliga i la primera ronda de la Copa i ha castigat amb duresa el davanter polonès.

L'organisme ha desestimat les al·legacions que va presentar el club blaugrana després de l'expulsió del jugador davant l'Osasuna i l'ha sancionat amb dos partits per la desconsideració a l'àrbitre i amb un per l'expulsió. El club, després de conèixer la decisió, ha decidit que presentarà un recurs per intentar reduir-la. Lewandowski també haurà de pagar una multa de 1.200 euros.

Gil Manzano va reflectir a l'acta el gest de Lewandowski a El Sadar tocant-se repetidament el nas sense especificar-ne el significat, però el Comité de Competició ha considerat que va ser una desconsideració.

 

Tot i això, com que l'àrbitre va ensenyar-li una doble targeta groga, el jugador es perdrà els duels de Lliga contra l'Espanyol, l'Atlètic de Madrid i el Getafe però podrà disputar els setzens de final de la Copa del Rei i la Supercopa d'Espanya.

Pel que fa a la sanció de Gerard Piqué, el ja exblaugrana ha estat castigat amb quatre partits, tot i que no tindran cap efecte després de la retirada del jugador.

 

Dani Gómez, sancionat quatre partits

L'Espanyol, en un duel on va anar de menys a més, va superar el Rincón en el partit de primera ronda de la Copa del Rei per 0-3. La nota negativa de la nit va ser l'expulsió de Dani Gómez al minut 40 de la primera part per tocar el pit de l'àrbitre. Aquest dimecres, l'RFEF l'ha sancionat amb quatre partits.

El jugador d'Alcorcón no podrà disputar la segona ronda de la Copa (ni els setzens de final en cas de classificar-se) ni els partits de Lliga davant el Barça, el Girona i el Getafe (aquest últim només si l'equip segueix guanyant a la Copa).

ARXIVAT A:
Lewandowski
Anar al contingut