Futbol

El Manchester City confirma el fitxatge de Guardiola per a les tres pròximes temporades

Amb un tuit del seu compte oficial de Twitter el club anglès de la Premier ha anunciat el fitxatge de l'extècnic del Barça

Actualitzat

El Manchester City confirma el fitxatge de Guardiola per les pròximes tres temporades. En un comunicat a la seva web explica que fa públic ara el fitxatge per posar fi a les especulacions sobre el futur del tècnic de Santpedor. També explica que les converses van començar al 2012. Serà la segona aventura internacional de Pep Guardiola després del pas pel Bayern de Munic. A Manchester, Guardiola es retrobarà amb un vell conegut, Txiqui Begiristain, actual director tècnic dels "citizens".

Els dirigents del Manchester City haurien venut aquests últims mesos a Pep Guardiola un projecte per construir el club més gran del món, un equip que domini el futbol i faci història. I per aconseguir-ho, i per seduir l'exentrenador del Barça, sembla que li haurien dit que els diners no seran cap problema. Amb el propòsit de fer realitat aquest somni, el tècnic de Santpedor, haurà d'estudiar ara el mercat i veure quins jugadors vol sumar al seu nou projecte.

Una nova aventura, ara a la Premier

Pep Guardiola ja havia anunciat que deixaria el Bayern a final de temporada i que faria les maletes per anar a Anglaterra. Aquest dilluns el seu nou club a partir del juliol del 2016, el Manchester City, ha fet un comunicat oficial anunciant el fitxatge de l'extrenador del Barça per a les tres pròximes temporades. Guardiola acaba un cicle de tres anys a Munic on només li falta guanyar la Lliga de Campions. El tècnic català buscarà a la Premier nous reptes amb nous jugadors seguint fidel al seu llibre d'estil de fer períodes curts a la banqueta d'un club. Guardiola s'acomiadarà del Bayern el 30 de juny, i obrirà una nova etapa per entrenar en una Lliga on li hauria fet molta il·lusió haver jugat.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut