Madrid

El Madrid deixa mig tancat el fitxatge de Cazorla i no renuncia a Villa

El Madrid està molt a prop de tancar, per sorpresa, el fitxatge de l'internacional del Vila-real, Santi Cazorla. I compte, que Ramón Calderón, amb els diners que pensa rebre d'Abramovitx per Robinho, està disposat a tirar la casa per la finestra en aquests cinc dies que queden per tancar el mercat de fitxatges. Ha llançat la xarxa al Sevilla, per Diego Capel i Luis Fabiano, i encara no ha renunciat al fitxatge del valencianista David Villa.

Actualitzat
Ramón Calderón té al cap tot un batibull de fitxatges. Primer pensa en la venda de Robinho al Chelsea i en com treure'n el màxim profit. Amb la caixa que deixarà el brasiler, els de Chamartín volien endur-se el "pichichi" de l'Eurocopa, David Villa, però el preu que demana el València és desorbitat. Més assequible és un altre asturià, Santi Cazorla. La clàusula de 16 milions d'euros ha accelerat els moviments i el jugador, que aquest matí encara s'entrenava amb el Vila-real, ha enviat un missatge amb un clar to de comiat: "si marxo, gràcies a tots."

Per embolicar més la troca, a Sevilla sospiten que Mijatovic està intentant fitxar Diego Capel i Luis Fabiano per posar en mans de Schuster la plantilla que demana per aspirar a la Lliga de Campions.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut