El Kun Agüero lamentant una ocasió perduda (Reuters)
Barça

El Kun Agüero anuncia dimecres que es retira del futbol

Com ja avançar fa una setmana Catalunya Ràdio, l'arítmia no benigna detectada al davanter argentí l'obliga a forçar el seu adeu a la pràctica de l'esport a nivell professional

Redacció Esport3Actualitzat

La patologia que té el Kun Agüero el forçarà a retirar-se del futbol professional ja que és incompatible amb la pràctica esportiva d'alt nivell. Aquest dimecres ho anunciarà i confirmarà  les informacions que la periodista Marta Carreras va anticipar fa una setmana a Catalunya Ràdio.

La roda de premsa es farà a les 12 del migdia i es podrà seguir en directe a través del canal Esport3. En l'acte assitirà la plantilla del Barça, la junta directiva i també personalitats del món blaugrana com Pep Guardiola i Txiqui Begiristain.

Aquest dimarts el Barça ho ha fet oficial la convocatòria de la roda de premsa.

 

 

El futbolista del Barça va haver d'abandonar el terreny de joc en la primera part del partit contra l'Alabès del passat 30 d'octubre. Aquella mateixa nit va ingressar a l'hospital on se li van practicar proves cardiològiques que van detectar que l'ex del Manchester City patia una arítmia no benigna. 

En l'últim mes d'observació el problema cardiològic de l'argentí s'ha demostrat ser tan complex i delicat com per abocar-lo a deixar el futbol.

 

En les darreres hores, un amic i excompany del Kun a Anglaterra, el francès Samir Nasri, ha lamentat haver rebut un missatge d'Agüero confirmant-li la notícia del seu prematur final de carrera.

 

Agüero, 5 partits de blaugrana i 1 gol

L'arribada del Kun a can Barça va estar marcada pel desencís provocat per la inesperada marxa del seu company de selecció i amic Leo Messi. Gairebé de manera simultània, sense temps de debutar a la pretemporada, Agüero es va fer una lesió al bessó que el va tenir dos mesos i mig fora dels terrenys de joc. I quan va tornar, només va poder disputar 4 partits de lliga i una estona a la Champions, abans que li trobessin l'arítmia que l'ha obligat a retirar-se.

Sempre li quedarà el record, potser l'únic bo com a culer, d'haver marcat el seu gol de blaugrana contra el Reial Madrid al Camp Nou.

Anar al contingut