Barça

El FC Barcelona no tancarà cap renovació fins que no arribi a un acord amb Leo Messi

Segons el programa "Tot Costa" de Catalunya Ràdio, el club ha li hauria dit a Ivan Rakitic que en aquests moments no poden fer-li una oferta en ferm

Actualitzat

La renovació de Leo Messi és prioritària pel FC Barcelona. Una mostra són les paraules del president Josep Maria Bartomeu aquest dissabte a Esport3 reconeixent que era ell en persona qui portava les converses amb l'argentí, la seva família i el seu entorn per arribar a un acord.

Aquest dimarts, el programa "Tot Costa" de Catalunya Ràdio ha revelat que aquesta operació és prou important per ajornar qualsevol altra renovació fins a tancar la de Leo Messi. Un criteri que afecta Ivan Rakitic, Andrés Iniesta, Marc-André Ter Stegen i Sergi Roberto, els següents que haurien d'ampliar la seva vinculació amb el FC Barcelona.

El "Tot Costa" ha explicat que el Josep Maria Bartomeu, que també s'ha fet càrrec de les converses amb aquests jugadors, va contactar amb Rakitic per expressar-li l'interès del club a mantenir la seva vinculació amb ell i per dir-li que, tot i això, ara per ara no li podien fer cap oferta en ferm.

I és que les xifres del contracte de Messi marcaran la disponibilitat de la caixa del club per fer front a la resta d'operacions en marxa. Unes xifres que ningú espera que siguin modestes i que limitaran el marge de maniobra del FC Barcelona.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut