Messi i Luis Suárez celebren un gol (Foto: www.fcbarcelona.cat)
Messi i Luis Suárez celebren un gol (Foto: www.fcbarcelona.cat)
Barça

Leo Messi i Luis Suárez sumen 28 gols, més que 14 dels 20 equips de Primera Divisió

Els dos davanters del FC Barcelona lideren la classificació de màxims golejadors, empatats a 14 gols. Cap altra societat de davanters europea els iguala en efectivitat

Actualitzat

Leo Messi i Luis Suárez lideren la classificació de màxims golejadors de la Lliga espanyola, amb 14 gols cadascun. De les 18 jornades de la competició disputades fins ara, Messi ha participat en 15, mentre que l'uruguaià ho ha fet en 17. És per això, per la seva millor mitjana golejadora (0,93 per 0,82 del seu company de vestidor), que Messi figura com a primer de la llista.

L'eficàcia golejadora dels dos amics els permet igualar o superar les xifres aconseguides per 16 dels 20 equips de la Primera Divisió. Només el FC Barcelona (47 gols), el Reial Madrid (45 gols), el Sevilla (36) i l'Atlètic de Madrid (32) sumen més gols que la societat Messi–Suárez. Reial Societat i Celta igualen les seves xifres, i la resta de conjunts queden per sota.

No hi ha cap altre binomi atacant igual d'efectiu en el futbol europeu. Edison Cavani (18 gols) i Lucas Moura (6 gols) sumen 24 gols al PSG; Diego Costa (14) i Eden Hazard (9) en sumen 23 al Chelsea, i Cristiano Ronaldo (11) i Karim Benzema (5), 16 per al Reial Madrid.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut