Ter Stegen se'n fa creus de la seva errada (Reuters)
Barça

El bonic gest d'Hugo Duro amb Ter Stegen al Barça - València

El davanter del València va consolar el porter alemany després de l'errada

Redacció Esport3Actualitzat

El València va empatar el gol inicial de Fermín quatre minuts després del remat del d'El Campillo. A la jugada del gol, Ter Stegen va fallar quan va intentar superar Hugo Duro amb un barret. El davanter xe va controlar l'esfèrica amb el pit i va rematar amb la cama esquerra a porteria buida. Araujo va estar a punt d'evitar-ho, però la pilota li va passar entre les cames.

L'efusivitat i la celebració dels de Baraja amb els desplaçats a Montjuïc va quedar en segon pla. Era el gol de l'empat. I Hugo Duro, abans d'anar cap a camp propi, es va apropar a Ter Stegen per donar-li la i consolar-lo. Un gest d'esportivitat no gaire habitual.

Després del partit, Rafa Escrig, periodista de DAZN, va preguntar al jugador per aquest gest. Duro va empatitzar amb Ter Stegen i va elogiar la qualitat humana i professional de l'alemany.

"No sé quant (temps) porta Ter Stegen sense fallar amb els peus, però sé el que se sent. Vinc d'un any molt dolent, dels que no et surt res. Després no n'ha fallat cap més, que és el normal. Som persones, som professionals, som companys i crec que Ter Stegen és un tipus genial que mai està en cap polèmica, que sempre és humil. A mi m'agradaria que m'ho fessin i per això ho he fet."

Anar al contingut