Ibon Navarro, en una imatge de la temporada passada, dirigint el Laboral Kutxa (Baskonia.com)
Bàsquet

El Bàsquet Manresa aposta per Ibon Navarro com a nou entrenador per a la temporada 2015-2016

El tècnic basc va debutar com a primer entrenador la temporada passada al Baskonia, al qual va classificar per al "play-off" de l'ACB i el Top 16 de l'Eurolliga

Actualitzat

El Bàsquet Manresa ja té nou entrenador per dirigir l'equip en la pròxima Lliga ACB. Es tracta del basc Ibon Navarro, que la temporada passada va dirigir el Laboral Kutxa a partir de la destitució de Marco Crespi.

El consell d'administració del club va decidir la contractació del tècnic fa una setmana, i aquest mateix divendres el club el presentarà.

Ibon Navarro, nascut a Vitòria, té 39 anys. Va ser assistent al València, al Menorca i finalment al Baskonia, on li va arribar l'oportunitat de passar a ser primer entrenador. La temporada passada, el seu equip no es va classificar per a la Copa, però si va arribar als "play-offs", on el va eliminar l'Unicaja. A l'Eurolliga, va aconseguir entrar al Top 16.

Navarro arribarà a Manresa després d'haver rebutjat una oferta del Baskonia per tornar a ocupar el càrrec d'ajudant, en aquest cas de Velimir Perasovic.

Anar al contingut