Bàsquet

El base Javi Rodríguez torna al Manresa, club on va jugar tres temporades

El base Javi Rodríguez, de 32 anys, que l'última temporada va militar a la plantilla del Bizkaia Bilbao Basket, ha signat per l'Assignia Manresa, club on va jugar durant tres campanyes. El jugador, que va arribar a l'equip manresà la temporada 2006/2007, va ser peça clau en l'ascens dels del Bages a la Lliga ACB i va seguir com a director de joc fins a la temporada 2008/2009, quan va signar pel club basc.

Actualitzat
L'entrenador del Manresa, Jaume Ponsarnau, ha valorat el retorn de Javi Rodríguez, un base que respon al perfil de jugador que estaven buscant. "Ens ha d'aportar molta experiència i el coneixement del club i de l'entorn. La seva aportació serà molt important, tant per al joc de l'equip com per al creixement i la consolidació d'Àlex Hernández", ha assegurat Ponsarnau en unes declaracions ofertes pel club manresà.

Per Javi Rodríguez "tornar a casa sempre és agradable" i ha recordat que tenia "moltes ganes" de tornar a Manresa, on va deixar molts amics. "La ciutat i els seguidors em van tractar molt bé i em van mostrar un suport constant. Sé que el meu paper no pot ser exactament el mateix que tenia quan vaig deixar l'equip, però arribo disposat a treballar al màxim i tornar a viure i protagonitzar partits vibrants al Nou Congost", ha indicat.
Anar al contingut