Barça

El Barça intentarà restablir relacions amb l'Arsenal per aconseguir el fitxatge de Cesc Fàbregas

La d'Adriano ha estat una incorporació de la qual no s'havia sentit cap rumor. Tot el contrari del que esta passant amb Cesc Fàbregas. El rebombori mediàtic al voltant d'aquesta operació ha fet canviar les prioritats del Barça. Des del club blaugrana, més enllà de negociar-ne el preu de venda, tenen clar que és prioritari restablir les bones relacions amb l'Arsenal. De moment, no hi ha cap trobada prevista entre Sandro Rosell i Wenger, l'entrenador dels "gunners".

Actualitzat
El FC Barcelona intentarà en les pròximes hores restablir relacions institucionals amb l'Arsenal, com a pas previ a la possibilitat de posar en marxa les negociacions per contractar Cesc Fàbregas. Així ho va confirmar aquest dilluns el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, que va comentar que no està previst que aquest dimarts el president del club, Sandro Rosell, viatgi a Londres per reunir-se amb l'entrenador de l'Arsenal, Arsène Wenger, com s'havia publicat.

"Fins al 31 d'agost (data límit del mercat de fitxatges), totes les negociacions estan obertes", va comentar Bartomeu, que va afirmar que l'estratègia del Barça es basa inicialment a refer els ponts de cordialitat amb l'Arsenal. "Les relacions existeixen, però volem que siguin bones. Cal parlar sobre allò que s'ha fet malament i respectar allò que pensa l'altre", va afirmar el vicepresident, qui va insistir que el fitxatge de Cesc Fàbregas és una petició expressa de l'equip tècnic.

Bartomeu no va voler opinar sobre si és ètic sentir-se dolguts, com van manifestar diferents directius de l'Arsenal, després que el club londinenc va fitxar Cesc Fàbregas quan aquest comptava amb quinze anys i enmig d'un canvi en la presidència del Barça. "No puc opinar, no estic en la seva pell. Són casos que passen, moments en els quals passen coses. Ells senten el que senten i nosaltres tenim l'obligació de tenir bones relacions amb tothom", va dir.

Hi ha diners per fitxar Cesc

Preguntat sobre si el preu de l'operació podria rondar els quaranta milions d'euros, Bartomeu va comentar que no hi ha un preu fixat en l'operació. "No estem en una fase de negociació, sinó de restablir relacions", va aclarir. En tot cas, el vicepresident econòmic va admetre que el Barça disposa de pressupost per encarar aquesta operació i la hipotètica incorporació posterior d'un migcampista defensiu. "Tenim pressupost i tenim disponibilitat, tot depèn de l'equip tècnic", va dir.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut