Futbol

Cesc Fàbregas treu importància a la broma de Reina i demana que es parli com menys millor del seu futur

El jugador de la selecció espanyola de futbol i de l'Arsenal, Cesc Fábregas, va arribar ahir a la tarda a l'aeroport del Prat de Barcelona, envoltat de fans i dels mitjans de comunicació que, com era d'esperar, li van preguntar sobre la broma de la samarreta del Barça que li van posar els seus companys durant la celebració de la Copa del Món a Madrid. El català va explicar que aquell moment no es pot titllar de res més que d'una broma. "Són coses que passen en moments especials, no se li ha de donar mes voltes perquè va ser una anècdota més d'una gran nit i una gran celebració", va assenyalar.

Actualitzat
Cesc va explicar com va viure el moment. "Em va treure Pepe, la veritat és que no sabia que havia de passar i per això em vaig quedar una mica sorprès. Al principi vaig pensar que era una bandera o alguna cosa així, però res més. Calia gaudir-ho i si és una manera de passar-ho bé, no passa res", va explicar.

Quan va parlar del seu futur es va posar més seriós: "crec que ara, com menys es parli del tema molt millor, perquè aquestes coses són pitjors per a tot el món quan surten a la llum i es parla més del compte. Ara mateix cal estar molt tranquils i passarà el que hagi de passar", va concloure.

L'afició de l'Arsenal no ha acceptat massa bé que al seu jugador estrella se'l veiés amb la samarreta del Barça a la celebració del Mundial, davant les càmeres de tot el planeta. El seu pare, Francesc, va demanar comprensió a COM Ràdio: "Era un dia de celebració i tot val. Va ser una broma i cal entendre-ho així. De vegades, dius coses que no són les que has de dir, però és part de l'emoció del moment". El jugador vol jugar al Barça i el club també ho desitja. La clau està en les exigències de l'Arsenal, que semblen molt grans, i en les pressions del futbolista. El pare del jugador va intentar llimar asprors amb el seu actual club: "Cesc té clar el que ha significat l'Arsenal per a ell. Està molt agraït i mai se li ha passat pel cap fer mal a l'Arsenal. És qüestió de negociacions".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut