Roger Grimau: "Hi haurà un equip competitiu"
Bàsquet

Roger Grimau: "Estem fitxant molt bé i hi haurà un equip molt competitiu"

L'excapità es converteix en l'entrenador de la nova era del Barça de bàsquet les dues pròximes temporades

Redacció Esport3Actualitzat

Roger Grimau ha estat presentat com a nou entrenador del Barça de bàsquet en un acte emocionant que ha coincidit amb el seu aniversari. L'excapità en compleix 45. 

Grimau assumeix amb ganes un repte "bèstia" pel qual se sent preparat.

L'entrenador s'ha mostrat poc preocupat per la rebaixa pressupostària de la secció. Assegura que l'equip s'està reforçant molt bé i que serà molt competitiu. Així ha valorat els fitxatges de de Joel Parra, Willy Hernangómez i Darío Brizuela.

I Mirotic? Encara no sap si serà a l'equip la temporada vinent.

"És un dels millors jugadors d'Europa, però que la situació és la que és, i el club ha estat molt clar amb la seva postura. Jo estic a mort amb els jugadors que voldran ser aquí".

 

Pal de paller d'un nou cicle

Format a la casa, Roger Grimau arriba per encapçalar la nova era del Barça de bàsquet les dues pròximes temporades, fins al 30 de juny del 2025.

El president Joan Laporta ha volgut elogiar la seva etapa al club com a jugador i entrenador del júnior i del Barça Atlètic els últims dos cursos i ha celebrat la decisió "agosarada" de Joan Carles Navarro, manàger de la secció de bàsquet.
 

De la seva banda, el directiu responsable de l'àrea de bàsquet, Josep Cubells, ha assenyalat que la nova era consisteix en aconseguir jugadors que sentin els colors, que surtin de la Masia, i que es complementin amb jugadors de referència internacional.

Anar al contingut