Futbol

David de Gea pot ser la primera pedra del nou projecte madridista

El porter del Manchester United és l'objectiu prioritari d'un Reial Madrid que probablement també afrontarà un canvi a la banqueta

Eloi SansaActualitzat

A punt de tancar la temporada en blanc, el Reial Madrid afronta un llarg estiu en què es preveuen canvis. Com a mínim a dos llocs determinants: a la banqueta, on Carlo Ancelotti té pocs números per continuar, i a la porteria, on es preveu un relleu generacional que podria deixar Iker Casillas fora del club o a la suplència.

David de Gea és aquest dimarts el protagonista de portada dels dos diaris esportius madrilenys. Casualitat o no, tots dos anuncien l'interès del Reial Madrid de fitxar l'exporter de l'Atlètic de Madrid, que no ha renovat amb el Manchester United --acaba contracte el 2016-- i que el club anglès podria traspassar aquest estiu abans de perdre'l sense cap compensació econòmica al cap d'un any.

De Gea, consolidat a la Premier League als 24 anys, arribaria per ser titular i això deixaria Iker Casillas a la banqueta. El porter de Móstoles, a punt de fer els 34 anys, provoca divisió d'opinions en l'afició i podria aprofitar per buscar-se un últim contracte en un campionat menys competitiu.

El relleu de la banqueta

Si Ancelotti té encara alguns números de quedar-se a la banqueta del Reial Madrid és bàsicament perquè el seu relleu no està gaire clar. El preferit de Florentino seria Zinedine Zidane, però no és clar que el francès estigui prou rodat per agafar un equip ambiciós. Jürgen Klopp, que ja ha anunciat la seva marxa del Borussia Dortmund, és un dels noms que sona tot i que se sospita que un equip anglès de primera línia --el Manchester City-- ja tindria bastant avançat el seu fitxatge. També Michael Laudrup apareix a les travesses com una solució de present.    

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut