Barça

Bellerín: "No m'esperava tornar al Barça aquest any"

El lateral dret torna a casa seva després de marxar-ne amb 16 anys, mentre Marcos Alonso diu que s'ha de treballar per demostrar que s'ha construït un equipàs. Els dos nous laterals blaugranes han estat presentats d'una tacada a la ciutat esportiva.

Redacció Esport3Actualitzat

Dia intens a la ciutat esportiva Joan Gamper. A més de la prèvia de la Lliga de Campions hi ha hagut doble presentació. Els laterals Héctor Bellerín i Marcos Alonso han formalitzat el seu fitxatge pel Barça. Les seves incorporacions es van concretar l'últim dia del mercat de fitxatges, ja porten algun entrenament amb el primer equip i avui s'ha fet la seva presentació de gala.

Per a Héctor Bellerín ha estat un dia especial: el dia del retorn al seu club, d'on va marxar amb 16 anys per provar sort a la Premier. A Anglaterra, i la temporada passada també amb la seva cessió al Betis, s'ha forjat com a futbolista professional. Ara torna a vestir de blaugrana.

Estic molt emocionat. He vestit aquesta samarreta setmana durant molts anys amb els equips del futbol base i sempre ha estat un somni portar la del primer equip. No m'ho esperava, venir aquesta temporada, però he tornat de la forma més maca. Quan ets al planter del Barça sempre t'imagines arribar al primer equip. La realitat, però, de vegades és tossuda. Hi va haver intents en el passat, però jo sempre sentia dins meu que algun dia tornaria

Bellerín, acompanyat de la família, afronta la nova etapa carregat de motivació. Arriba amb 27 anys i amb la voluntat de competir per la titularitat al lateral dret.

El més important és la gent que coneixes en el camí del futbolista professional. M'he trobat un vestidor molt maco i espero crear moments especials amb ells. L'afició ha de gaudir. El que volem els jugadors és fer-lo gaudir i donar-los alegries. Es mereixen títols

 

El president Joan Laporta també li ha donat la benvinguda i ha recordat una coincidència en el temps.

"Sempre ha estat casa teva. Des de molt petit vas venir aquí. Va ser el 2003, el mateix any que jo vaig ser el president per primer cop. Fitxem un gran talent futbolístic per reforçar el nostre primer equip. L'entrenador ens el va demanar i s'ha treballat molt bé per incorporar-lo. La teva experiència a Anglaterra t'ha enriquit com a jugador. L'Héctor, com a persona, és també una persona compromesa amb la inclusió, la diversitat, la sostenibilitat. Et desitjo molts èxits"

Marcos Alonso continua la nissaga

La segona presentació ha estat de la de Marcos Alonso. Un jugador també fet en els últims anys a Anglaterra --Chelsea-- i que arriba en la seva maduresa esportiva.

Estic molt content. Tenir l'oportunitat de formar part d'aquest equip sempre és un desig. Sobretot, des de petit quan el meu pare em portava al Camp Nou. Tinc moltes ganes d'aconseguir molts títols. Puc aportar experiència, ajudar als joves. I, si pot ser, marcar algun gol de falta

El lateral esquerre també s'ha mullat sobre el potencial de l'equip i les seves intencions a nivell personal.

La qualitat humana no m'ha sorprès i la qualitat futbolística és evident, i espero que puguem demostrar l'equipàs que som. Més que somiar s'ha de treballar. Amb treball arribaran èxits i alegries. Vull preparar el meu camí. Treballar dur per guanyar-me un lloc a l'equip i aportar-hi coses

Laporta ha volgut destacar la nissaga familiar de Marcos Alonso amb passat blaugrana.

Talent en tens, i està més que acreditat. Però, a més del talent, en Marcos Alonso dona continuïtat a una nissaga de jugadors del Barça. El seu besavi havia jugat al Barça. El seu pare tots els tenim a la retina del barcelonisme i recordem aquell gol en la final de copa de Saragossa. Tenir un nou Marcos Alonso al Barça és molt emotiu i ens omple d'orgull.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut