Dimecres, la Candelera riu però de fred, ni piu

Lenta retirada del vent amb una mar que millorarà al llarg del dia

Néstor GómezActualitzat

Tot i la novetat meteorològica dels últimss dies aportades pel vent entrem, de nou, en una dinàmica de total estabilitat atmosfèrica. Bé, de fet poc ens hem mogut d'aquesta estabilitat si no fos perquè ha plogut una mica a la Vall d'Aran coincidint amb el canvi de mes. Arriben dies de calor hivernal que ens permetran deixar l'abric a casa durant les hores centrals del dia. Així, la Candelera riu sense fred.

Temps assolellat a Lleida(Olga Mayora)

Només sol

Tindrem davant una jornada plenament assolellada. Potser de matinada apareixerà alguna teranyina de núvols prims al nord del país o alguns núvols baixos o boires trauran el nas pel nord del pla Lleida. Uns núvols que, tant uns com els altres, desapareixeran al llarg del matí.

Caloreta d'hivern amb valors de 20 ºC

Una massa d'aire càlid envairà tot el país i impulsarà les temperatures amunt a totes les altes. Ja de bon matí notarem l'entrada d'aire càlid amb unes temperatures a alta muntanya que s'allunyaran molt dels valors interiors als -8 ºC de dimarts. Les temperatures seran positives i només trobarem valors sota zero a les valls i zones enclotades però sense caure tant com fa una setmana. De fred, en farà poc. Al migdia serà més que suau, una mica càlid per a les dates amb màximes que assoliran els 20 ºC als indrets més càlids del país.

I els propers dies...

Atmosfera immòbil, temps estàtic. Dijous tocaran sostre les temperatures, serà el dia més càlid de la setmana i igual d'estable. Una estabilitat que ens acompanyarà durant tot el que resta de setmana i més enllà.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut