Barcelona

Woody Allen mostra els primers fotogrames de la seva pel·lícula "Vicky Cristina Barcelona"

Woody Allen mostra algunes de les primeres imatges de la pel·lícula que va rodar l'any passat a Catalunya, Astúries i Nova York enmig d'una gran polèmica que el va fer decidir no tornar a rodar a Barcelona. En les imatges cedides apareixen els actors espanyols Javier Bardem i Penélope Cruz, i els americans Scarlett Johansson, Patricia Clarckson i Rebecca Hall en diferents escenaris de Barcelona.

Actualitzat

En aquesta producció també hi han participat els actors Abel Folk, Lluís Homar, Lloll Beltran, Joel Joan i Joan Pera, que és el doblador oficial de Woody Allen a Espanya.

Woody Allen va assenyalar el 2007 que "Vicky Crisitina Barcelona" és una pel·lícula "romàntica seriosa amb alguns moments divertits i sense sang". A més, va afegir que vol mostrar la ciutat de Barcelona igual com mostra Manhattan, "molt a través dels seus ulls".

La pel·lícula, que s'estrenarà al setembre, va tenir un rodatge accidentat a Barcelona per la pressió dels mitjans cap a la figura del director novaiorquès, que el va portar a prendre la decisió de no tornar a rodar més a la ciutat.

Anar al contingut