Barcelona

"Vicky Cristina Barcelona" s'ha estrenat als cinemes catalans en tres idiomes

La darrera pel·lícula de Woody Allen ha arribat ja als cines de tot l'Estat. La cinta, protagonitzada per Penélope Cruz, Javier Bardem i Scarlett Johansson, explica un triangle amorós entre dues turistes nord-americanes i un bohemi pintor espanyol. La pel·lícula, que es va estrenar al Festival de Canes, ha estat el principal reclam de la primera jornada del Festival de Cinema de Sant Sebastià. El director, Woody Allen, ha destacat el carisma de Barcelona i ha assegurat que el film no hauria tingut el mateix plantejament en una altra ciutat. L'estrena als cinemes coincideix amb el dia que Bardem ha rebut a la capital donostiarra el Premi Nacional de Cinematografia del Ministeri de Cultura per la seva trajectòria, que inclou un Oscar.

Actualitzat

El dia de l'estrena a les sales comercials, el copropietari de Mediapro i productor de "Vicky Cristina Barcelona", Jaume Roures, ha demanat als catalans que facin "un esforç i vegin la pel·lícula traduïda al català per normalitzar" el cinema en aquest idioma. Roures, però, ha reconegut que la versió original en aquest cas "és molt rica en matisos".

A tot l'Estat se n'han distribuït més de 300 còpies, 56 de les quals a Catalunya i en tres llengües: 46 en català, 5 en castellà i 5 en anglès o en versió original, segons ha detallat Roures.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut