Un mosso davant la Porta d'una finca de la urbanització King Park de Sils on hi ha hagut un mort i dos ferits en un tiroteig
Un mosso davant la porta d'una finca de la urbanització King Park de Sils on hi ha hagut un mort i dos ferits en un tiroteig (ACN)

Un mort i dos ferits en un tiroteig en una urbanització de Sils

Els fets han tingut lloc a la urbanització King Park d'aquest municipi de la Selva i els Mossos s'han fet càrrec de la investigació

RedaccióActualitzat

Dos ferits i un mort és el balanç d'un tiroteig que hi ha hagut aquest divendres a la urbanització King Park de Sils (Selva), segons ha avançat El Caso i han confirmat a TV3 fonts policials.

La víctima ha rebut les ferides mortals al cap, mentre que els ferits han sofert lesions al pit. Ambdós han estat traslladats a l'hospital Trueta de Girona, i no han transcendit la gravetat de les ferides.

La comitiva judicial ha arribat a l'indret dels fets i els operatius dels diferents cossos d'emergència estan a l'espera que el jutge ordeni l'aixecament del cadàver.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió de Girona dels Mossos ha obert una investigació per aclarir els fets, i la jutgessa ha decretat el secret de les actuacions.

Porta d'una finca de la urbanització King Park de Sils on hi ha hagut un mort i dos ferits en un tiroteig
Porta d'una finca de la urbanització King Park de Sils on hi ha hagut un mort i dos ferits en un tiroteig (ACN)

 

 

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut