Barcelona

Talls puntuals del subministrament elèctric a l'Hospitalet, Sant Cugat, Molins i l'Eixample per una avaria

Una avaria en el servei de Fecsa-Endesa ha provocat talls puntuals del subministrament en diverses zones del barri de l'Eixample de Barcelona i de municipis de l'àrea metropolitana, com l'Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès i Molins de Rei. Segons la companyia, l'avaria, que ha estat provocada per la pluja i ha causat talls "molt focalitzats", ja està resolta.

Actualitzat

La pluja que ha caigut aquesta nit a Barcelona ha estat la causa de l'avaria que ha afectat el subministrament elèctric d'algunes zones de Sant Cugat del Vallès, Molins de Rei, l'Hospitalet de Llobregat i el districte de l'Eixample de Barcelona.

Els talls, que segons la companyia Fecsa-Endesa han estat "molt focalitzats", els ha provocat la inundació de centres de transformació situats en baixos d'edificis, i només han afectat alguns edificis o trams de carrer de les localitats afectades.

La fallada s'ha registrat de dos quarts de set del matí i tots els abonats han anat recuperant el servei progressivament.

Aquesta nova incidència en el servei elèctric es produeix tan sols dues setmanes després de la gran apagada que va afectar més de 350.000 abonats a Barcelona.

Anar al contingut