Espanyol

Sergio García reneix com a davanter centre de la mà de Javier Aguirre

Sergio García ha renascut com a davanter centre després de l'arribada del nou entrenador blanc-i-blau, Javier Aguirre, que ha canviat la posició del futbolista català, en banda amb l'antic tècnic, Mauricio Pochettino, a la punta d'atac de l'equip. De moment, l'aposta està funcionant a la perfecció. Sergio García ja suma dues dianes com a blanc-i-blau, davant el Reial Madrid al Bernabéu i contra el Celta.

Actualitzat
Sergio García ha renascut com a davanter centre després de l'arribada del nou entrenador blanc-i-blau, Javier Aguirre, que ha canviat la posició del futbolista català, en banda amb l'antic tècnic, Mauricio Pochettino, a la punta d'atac de l'equip. Javier Aguirre va confiar en Sergio García com a davanter centre des del primer moment. De fet, el mexicà va intentar fitxar el barceloní en l'anterior etapa com a entrenador a la Lliga i des de sempre ha estat un fervent defensor de la seva habilitat com a nou.

El català ja no està enganxat a la banda i la seva obsessió és el gol. I, de moment, l'aposta està funcionant a la perfecció. Sergio García ja suma dues dianes com a blanc-i-blau, davant el Reial Madrid al Bernabéu i contra el Celta, ahir. Però el seu rendiment no es mesura únicament amb xifres. El davanter del Bon Pastor busca l'espai constantment i genera ocasions per als altres companys.

Alliberat de les tasques defensives en el terreny de joc, com ajudar el lateral, Sergio García s'assembla cada dia més a la seva millor versió. Això són paraules majors ja que va ser internacional absolut el 2008. Va créixer com el màxim golejador del futbol base del Barça i va brillar en el Llevant, en el Saragossa i em el Betis. De fet, Aguirre ni es planteja una altra opció per actuar en punta. La plantilla té dos davanters centre més: l'uruguaià Cristian Stuani, que ahir va jugar enganxat a la banda dreta amb un bon rendiment, i l'italià Samuele Longo, gairebé sense protagonisme amb el nou entrenador.

El bon moment de Sergio García té molt a veure amb la societat futbolística que forma amb Joan Verdú. El migcampista català es va formar juntament amb el davanter a les categories inferiors blaugrana i la seva química està fora de tot dubte. Aguirre ho sap i no pensa renunciar a un dels grans arguments d'aquest Espanyol. L'afició l'adora i ell els ho recompensa amb la seva samarreta a cada partit. Sergio García, tercer capità de la plantilla, darrere del porter Cristian Álvarez i Verdú, és un dels líders de l'equip i un símbol per als seguidors. Està obstinat, amb gols, joc i actitud, a continuar sent-ho.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut