Aguirre vol oblidar l'afer de Wakaso i centrar-se en la visita del Betis
Espanyol

Aguirre: "És una injecció anímica, veure's fora dels llocs de descens"

L'entrenador de l'Espanyol Javier Aguirre ha explicat que, després de derrotar el Celta, és "una injecció anímica" veure's fora dels llocs de descens, una cosa "estimulant i motivadora'". "No els puc retreure res als jugadors i estic satisfet pel rendiment del meu equip", ha dit el mexicà, que ha confessat que malgrat la victòria li hauria agradat acabar abans "amb el patiment".

Actualitzat
L'entrenador de l'Espanyol, Javier Aguirre, ha explicat que després de derrotar el Celta és "una injecció anímica" veure's fora dels llocs de descens, una cosa "estimulant i motivadora". "No els puc retreure res als jugadors i estic satisfet pel rendiment del meu equip", ha dit el mexicà, que ha confessat que malgrat la victòria li hauria agradat acabar abans "amb el patiment". Per Aguirre l'actitud és la clau: "Si abaixes la guàrdia ets un fantasma, un equip que no transmet res. No podem fer-ho estant en descens."

La parcel·la ofensiva també ha de millorar, segons el tècnic. "Cada dia tenim més ocasions, però ens falta connectar més amb la part de dalt. En la construcció hem de millorar", ha comentat. Amb tot, i sobre el Celta, Aguirre ha explicat: "Hem lligat de mans el rival i no els hem cedit oportunitats claus."

Finalment, el preparador blanc-i-blau ha felicitat Stuani: "S'ha marcat un partit intens i li ha agafat el gust a la zona. La seva tendència és anar a l'àrea, però defensivament és treballador. Aprofitant la connexió entre Verdú i Sergio García havíem de trobar-li forat."
Anar al contingut