La companyia aèria va dir, aquest dilluns, que programaria 30 vols addicionals (Regis Duvignau/Reuters)

Royal Air Maroc cancel·la els vols per anar a la semifinal del Mundial i en culpa Qatar

Centenars d'aficionats del Marroc, desolats per la sobtada decisió de la companyia aèria nacional

RedaccióActualitzat

La companyia aèria nacional del Marroc (RAM) ha anunciat aquest dimecres que cancel·lava tots els vols que tenia programats per portar els aficionats de la Copa del Món de futbol fins a Doha per veure la semifinal entre les seleccions marroquina i francesa.

En un comunicat a l'agència Reuters, Royal Air Maroc ha justificat la mesura per les "restriccions de Qatar":

"Després de les últimes restriccions imposades per les autoritats de Qatar, Royal Air Maroc lamenta informar els clients de la cancel·lació dels seus vols operats per Qatar Airways".

Els contratemps ja van començar aquest dimarts, quan les promeses de Royal Air Maroc d'ampliar en 30 vols addicionals les comunicacions entre el Marroc i Qatar per facilitar l'arribada dels aficionats al partit no es van complir. En tot dimarts només s'haurien enlairat set avions, dels catorze inicialment programats amb destinació a Doha.

La companyia aèria marroquina no ha donat més explicacions sobre els motius de la decisió (Jihed Abidellaoui/Reuters)

Aquest dimecres, doncs, s'han cancel·lat els set vols que estaven programats i els centenars d'aficionats que havien reservat les entrades del partit o habitacions d'hotel no podran volar fins a Qatar.

La companyia aèria no ha donat més detalls i s'ha disculpat amb els clients, assegurant que els reemborsaria els bitllets d'avió.


Desolació entre els seguidors marroquins

Aquesta situació sobtada ha deixat desolats els aficionats marroquins que pretenien assistir al partit. 

No és clar per què Qatar ha ordenat a la companyia aèria aturar els vols. El que sí que queda clar és que la promesa de fer un "programa de vols excepcional" per part de la companyia va arribar després que la federació marroquina de futbol es comprometés a donar als aficionats 13.000 entrades gratuïtes per al partit.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022Marroc
Anar al contingut