Bilbao

Permach qualifica d'"espectacle vergonyós" l'enfrontament entre PP i PSOE pel "cas De Juana"

El portaveu de Batasuna, Joseba Permach, considera que el PSOE i el PP estan fent un espectacle vergonyós amb el seu enfrontament al voltant de la concessió de la presó atenuada al pres d'ETA Iñaki de Juana Chaos. Permach ha recriminat a uns i altres la seva actitud, que no beneficia el procés de pau.

Actualitzat
Joseba Permach ha criticat el Partit Popular, el qual ha acusat de mantenir des de fa un any, "des de la posada en marxa de la treva per part d'ETA, una actitud veritablement irresponsable". També ha tingut crítiques per al PSOE, de qui ha dit que "en lloc de fer front a aquesta situació i actuar respecte al procés obert a Euskal Herria prenent mesures necessàries i respectant, en aquest cas, els drets del col·lectiu de presos i preses, no fa més que mirar permanentment el PP i intentar treure pit dient que fa menys que ell".

Pel portaveu de Batasuna, el debat obert ara entre els dos principals partits arran de la concessió a Iñaki de Juana Chaos de la presó atenuada és, ni més ni menys, que un "espectacle vergonyós" que no contribueix a la represa del procés de pau: "En aquests moments, el debat no ens porta enlloc, perquè ha de ser una aportació molt més constructiva per part del partit que està governant i per part d'una oposició que està demostrant que està disposada a fer qualsevol cosa per avortar les possibilitats d'un procés de pau obert a Euskadi".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut