Lliga femenina

L'UB Barça apallissa el Yaya María de Lugo per un contundent 102-57

L'UB Barça de bàsquet femení ha superat per un rotund 102-57, l'equip gallec del Yaya María de Lugo. Després de tres jornades, l'UB Barça porta un inici de lliga espectacular, compartint liderat amb el Ros Casares de València, però amb els números més aclaparadors pel que fa a punts i a les diverses estadístiques que envolten els partits. L'equip de Carme Lluveras ha tingut en les pivots Brcaninovic i Hendry les màximes anotadores, amb 16 punts cadascuna i amb 10 i 8 rebots, respectivament.

L'UB Barça ha aconseguit imposar-se amb claredat, per un rotund 102-57, al Yaya María de Lugo. Les jugadores de Carme Lluveras han fet un primer quart boníssim, han sortit molt agressives en defensa i això ha fet possible que culminessin molts contraatacs i jugades de transició ràpides. Al final dels primers deu minuts ja guanyaven per un clar 34-13. La superior alçada de les jugadores de l'UB ha fet que el Yaya María tingués molts problemes per anotar, en el segon quart només han aconseguit una cistella en joc i això ha acabat de decidir un partit en què les de Lluveras sempre s'han mostrat superiors. En la represa, tot i que les gallegues han millorat lleugerament el seu joc en el tercer quart, no han pogut fer res per parar les dones altes de l'UB, que ha anat augmentant progressivament la diferència. Les màximes encistelladores de l'equip català han estat, precisament, les pívots Brcaninovic i Hendry, que han aconseguit 16 punts cadascuna, i 10 i 8 rebots, respectivament.