Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol empata 2-2 al camp del Betis, un partit que perdia per 2-0

Segon empat de l'Espanyol. L'equip de Javier Clemente ha començat perdent per 2-0 en una desastrosa primera part, però ha aconseguit remuntar el resultat advers i endur-se un punt del camp sevillà. Joaquín i Palermo han marcat per al conjunt de Víctor Fernández, en els minuts 30 i 38 respectivament. Pel que fa a l'Espanyol, Molina -que debutava avui- ha escurçat les distàncies en el minut 68, mentre que Lopo s'ha encarregat d'empatar, ja en temps de descompte.

El conjunt verd-i-blanc ha començat dominant. Assunçao ha fet el primer avís amb un llançament de falta que ha marxat fregant l'escaire. Poc temps després, Lemmens ha fet dues aturades consecutives que han impedit que s'obrís el marcador. Però el gol no ha trigat a arribar. A la mitja hora justa de partit, Joaquín ha estrenat el marcador amb un gran gol. Només vuit minuts després ha arribat el segon. Fernando fa una gran jugada individual i la deixa cap a Palermo, que no perdona i s'estrena com a golejador amb la samarreta del Betis. Després del descans l'Espanyol ha reaccionat. Raúl Molina, que debutava a la Lliga, ha escurçat les distàncies en el minut 68. I ja en temps de descompte, Lopo ha empatat el partit amb una gran rematada de cap. Jordi Cruyff ha donat l'ensurt del partit. Ha hagut de ser traslladat amb camilla a la clínica Fremat per un cop al cap. Es troba en observació.