Dani Alves
Dani Alves (Europa Press)

Les proves d'ADN contradiuen la versió de Dani Alves pel cas de violació en una discoteca

D'aquí uns dies l'Audiència de Barcelona haurà de decidir sobre el recurs dels advocats del futbolista on en demanen la llibertat, a la qual la Fiscalia i l'advocada de la noia s'oposen

RedaccióActualitzat

Les proves d'ADN determinen que les restes trobades en la dona que denuncia una violació de Dani Alves són del futbolista, segons ha avançat El Periódico i ha confirmat TV3.

Un fet que desmunta les versions donades pel futbolista davant la jutge --fins a tres de diferents-- abans de ser enviat a presó, on és des de fa més de 20 dies. 

El resultat de la prova reforça la denúncia de la noia que va explicar haver estat violada als lavabos de la zona vip d'una discoteca de Barcelona. 

Aquest dijous, la denunciant es va oposar al recurs d'Alves per sortir de la presó provisional. La defensa de la noia va presentar al·legacions i ha demanat que el jugador segueixi en presó provisional mentre s'instrueix la causa.

Alves és a la presó de Brians 2 des del 20 de gener i deu dies després la seva defensa va demanar deixar-lo en llibertat amb mesures per garantir que no es fugués abans del judici. Per exemple es va plantejar que pogués dur una polsera telemàtica que el geolocalitzés.

La Fiscalia també es va oposar al recurs i ha demanat que el futbolista segueixi en presó provisional perquè veu "indicis racionals de criminalitat" i risc de fuga.

Un cop rebuts tots els posicionaments, l'Audiència de Barcelona haurà de respondre en els pròxims dies el recurs de la defensa d'Alves.
 

Les tres versions

L'exjugador blaugrana va donar fins a tres versions diferents dels fets: que no coneixia la noia, que havien coincidit i no havia passat res i, finalment, que va ser ella qui se li va tirar a sobre. Va al·legar que inicialment havia mentit per no admetre una infidelitat conjugal.

Unes versions que es contradiuen entre elles i també amb el relat de la víctima i amb les imatges de les càmeres de seguretat i els testimonis que hi havia aquella nit a la discoteca Sutton de Barcelona. 

 

ARXIVAT A:
Agressió sexualDaniAlves
Anar al contingut