Sant Pere de Ribes / Granollers

Les fortes pluges provoquen inundacions de baixos en alguns punts del Garraf i el Vallès Oriental

Les fortes pluges que han caigut en les últimes hores han obligat els bombers a fer algunes sortides per inundació de baixos, sobretot a Sant Pere de Ribes, al Garraf, i a Granollers, al Vallès Oriental. No hi ha hagut, però, incidències ni danys importants. Després que en les últimes hores la riera d'Arenys de Mar, al Maresme, ha baixat molt plena, ara la situació està normalitzada. A Arenys de Munt, la situació és també més tranquil·la.

Actualitzat

Els Bombers de la Generalitat han informat que entre quarts de tres de la matinada i quarts de set del matí han hagut de fer una desena de sortides per problemes causats per les fortes pluges, principalment per baixos inundats i vehicles atrapats per l'aigua.

A Sant Boi de Llobregat, han hagut d'intervenir per treure l'aigua que ha inundat els baixos de l'edifici del Registre de la Propietat. A Sant Pere de Ribes, han hagut de fer actuacions per la mateixa causa, inundacions de baixos. 

Al Creixell, al Tarragonès, uns nois s'han quedat atrapats dins d'un vehicle. No ha calgut, però, la intervenció dels bombers perquè els Mossos d'Esquadra han pogut rescatar els joves atrapats. I a Tarragona, els Bombers de la Generalitat es van desplaçar de matinada al càmping Les Palmeres per treure l'aigua que s'havia acumulat a causa de la pluja. Malgrat tot, tampoc ha calgut fer cap desallotjament ni assistència destacada.

A l'estació de tren de Viladecans, al Baix Llobregat, els passatgers han d'arribar a les andanes creuant les vies sota la vigilància dels bombers perquè els passos subterranis estan inundats. No hi ha hagut, però, desgràcies personals.

Aquest dimarts les pluges han provocat rierades en alguns municipis del Maresme, que, tot i que han estat espectaculars, no han fet mal. 
A Arenys de Mar, per exemple, la riera es va desbordar un cop més. Ara, però, tot i que baixa molt plena, la situació està normalitzada. I a Arenys de Munt hi plou, però també ha millorat la situació.

Anar al contingut