L'alerta d'Ibai Llanos sobre salut mental per la mort del també youtuber Gabriel Chachi
Ibai Llanos en una imatge d'arxiu

L'alerta d'Ibai Llanos sobre salut mental per la mort del també youtuber Gabriel Chachi

Les xarxes socials s'han omplert de missatges després que es sabés que s'havia suïcidat

Josep Maria Camps ColletActualitzat

L'estrella de la locució esportiva per internet Ibai Llanos ha llançat un missatge enigmàtic però molt contundent: ha demanat als seus seguidors que cuidin la seva salut mental.

Ho ha fet aquest dimarts al seu compte de Twitter, on té gairebé 4 milions i mig de seguidors, i ha afegit que de vegades és complicat o fa vergonya demanar ajuda, però que "hi ha moments en què és totalment necessari":

 

El mateix dimarts ja hi havia hagut missatges similars d'altres estrelles de les xarxes socials, com per exemple del youtuber conegut com a Sr.Cheeto.

També en un tuit, Sr.Cheeto ha demanat als amics de les persones que estiguin "fotudes" que les ajudin quan les vegin "atrapades", i també ha fet una crida a "exterioritzar els problemes":

 

Aquests missatges han arribat després que durant tot dimarts hi hagi hagut rumors i missatges que un amic i col·lega, el també youtuber Gabriel Chachi, s'havia suïcidat.

Aquest dimecres ja obertament se n'han fet ressò altres estrelles de les xarxes socials, com Nil Ojeda, que ha penjat una fotografia d'ell amb Gabriel Chachi assegurant que "era el millor", o l'artista i bloguera Maya Pixelskaya, que ha parlat obertament de suïcidi:

 

No s'ha fet pública informació sobre l'estat de salut de Gabriel Chachi ni les circumstàncies de la seva mort, però els missatges sobre salut mental s'han interpretat com una referència directa a ell.

I també com un intent d'aquests personatges famosos d'utilitzar la seva influència perquè la gent jove tingui present els riscos greus que comporta amagar els problemes i que actuï en conseqüència.

Aquest cas també suggereix que, més enllà de les aparences, en la vida d'aquests personatges famosos no tot són flors i violes i que, molt al contrari, la pressió per mantenir o augmentar la popularitat pot passar una factura molt alta.

Gabriel Chachi tenia 25 anys, havia nascut a Sabadell i es va instal·lar fa uns quants anys a Madrid, des d'on havia començat una carrera d'èxit com a youtuber en diverses plataformes, com ara el mateix Youtube i Twitch.

Es va fer conegut sobretot amb el programa d'enteteniment Hoy no se sale, de la plataforma Ubeat, on va coincidir amb Ibai Llanos:

 

ARXIVAT A:
SalutXarxes socials Salut Mental
Anar al contingut