Barça

Javi Martínez: "L'Athletic ja sap quina és la meva decisió"

Javi Martínez no ha aclarit pràcticament res sobre el seu futur. Quan li han preguntat sobre l'interès del Barça, segons publica el diari "El Correo", ha estat taxatiu: "He explicat durant aquests dies de vacances tot el que havia de dir. També ho vaig dir durant l'Eurocopa i no vull estar tota l'estona pensant en el mateix. Vull oblidar-me d'aquest tema. L' Athletic ja sap la meva decisió."

Actualitzat
Javi Martínez no ha aclarit pràcticament res sobre el seu futur. Quan li han preguntat sobre l'interès del Barça, segons publica el diari "El Correo", ha estat taxatiu: "He explicat durant aquests dies de vacances tot el que havia de dir. També ho vaig dir durant l'Eurocopa i no vull estar tota l'estona pensant en el mateix. Vull oblidar-me d'aquest tema. L'Athletic ja sap la meva decisió".

Durant la roda de premsa en la concentració de la selecció olímpica, la premsa ha insistit per mirar de treure'n alguna cosa més clara. Però el navarrès ha dit simplement que "sempre que equips de gran nivell parlen d'un és perquè s'està fent una bona feina i les coses van bé. Però ara mateix només penso en els Jocs Olímpics".


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut