Instagram investiga una caiguda massiva que ha suspès comptes i ha fet perdre seguidors

Molts usuaris arreu del món han denunciat que no podien iniciar sessió i altres han rebut avisos que se'ls havia suspès el compte

RedaccióActualitzat

Milers d'usuaris d'Instagram de tot el món han vist com aparentment el seu compte havia desaparegut, sense cap avís, aquesta tarda. D'altres anaven perdent usuaris. La xarxa social Instagram ha experimentat problemes aquest dilluns a la tarda durant unes hores, en una caiguda massiva que la xarxa social investiga. 

"Som conscients que alguns de vosaltres teniu problemes per accedir al vostre compte d'Instagram. Ho estem analitzant i disculpeu les molèsties", ha escrit la xarxa.

Segons la web especialitzada Downdetector, l'error l'han començat a percebre els usuaris cap a les dues del migdia d'aquest dilluns.

A més dels que no hi podien entrar, molts usuaris han percebut canvis sobtats en el nombre total de seguidors del seu compte. A mesura que s'ha anat resoltent la incidència els usuaris perduts s'han anat recuperant.

El portal especialitzat Xataka ha informat que la caiguda parcial afectava usuaris d'arreu del món i que es tractava de bloquejos de perfil per error. En voler accedir a la xarxa, no podien.També s'han emès avisos que indicaven a alguns usuaris que se'ls havia suspès el compte.

Els usuaris es trobaven amb l'avís que hi havia un error i que ho podien tornar a intentar més tard. Molts ho han comentat amb l'etiqueta #instragramdown.

ARXIVAT A:
InstagramTecnologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut