Barcelona

Hereu exigeix que es posin en funcionament diversos equipaments socials i sanitaris

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha reclamat al govern de la Generalitat que posi en funcionament 13 equipaments socials i sanitaris que estan acabats des de fa mesos i que només necessiten activar la concentració de places. Hereu ha assegurat que no s'ha pogut reunir amb els diversos consellers per parlar de les retallades als equipaments sociosanitaris perquè no l'han rebut i han posposat les visites programades a aquests centres.

Actualitzat
Aquest dimarts, Hereu ha dit que els consellers estan molt enfadats amb ell després d'haver criticat en diverses ocasions les retallades de la Generalitat, com el cas de la línia 9 del metro o el de l'Hospital del Mar, i per haver demanat reiteradament que es portessin a terme, poques setmanes abans de les eleccions municipals del 22 de maig.

En declaracions que ha fet davant un equipament infantil encara inactiu del districte de Sant Martí, Hereu ha sentenciat que se citarà amb els consellers "quan ells es vulguin veure amb mi". Ha assegurat que ell els ha demanat que visitin els equipaments que ja s'han finalitzat però encara no estan en funcionament.

Els equipaments "s'han de prioritzar malgrat els temps difícils" ha dit Hereu
, i ha assegurat que no permetrà que no es posin en marxa aquests equipaments en els quals el consistori hi ha invertit molt.

Els tretze equipaments estan construïts en terrenys cedits per l'Ajuntament i alguns estan acabats des de l'octubre del 2010. Cinc dels equipaments estaven destinats a salut; tres, a discapacitats; un, per a gent gran; i dos, per a atenció a la infància, entre d'altres.
Anar al contingut