Barcelona

ERC i ICV demanen la compareixença de la ministra de Foment i el PP la seva dimissió pel caos a Rodalies Renfe

ERC i ICV han demanat la compareixença de la ministra de Foment pel caos de divendres al servei de Rodalies de Renfe. El PP, però, va més enllà i n'ha demanat la dimissió.

Actualitzat

El PP català ha demanat la dimissió de la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, després que divendres entre 400 i 600 persones es van quedar atrapades durant més de dues hores en un comboi abans no van ser evacuades per l'avaria d'un tren de Rodalies a l'estació de Sants.

El president del PP català, Daniel Sirera, considera que Álvarez "ha demostrat sobradament que no està capacitada per fer front a la situació actual" i per això ha demanat al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que "busqui una altra persona per al Ministeri de Foment". "No ens mereixem un govern que mira cap a una altra banda quan els incidents de Rodalies passen dia sí dia també", ha declarat Sirera.

Per la seva banda, tant ERC com ICV volen rebre primer explicacions, i per això tots dos grups han sol·licitat la compareixença al Congrés de la ministra Álvarez i del president d'Adif, Antonio González Marín, perquè expliquin el recurrent mal funcionament del servei de Rodalies català dels últims mesos.

Anar al contingut