Una imatge de l'estafador de dones
Una imatge de l'estafador de dones

En llibertat l'home detingut per estafar una quarantena de dones

A Albert Cavallé, conegut com l'"estafador de l'amor", el van detenir aquest diumenge per no haver-se presentat a diverses citacions judicials

Actualitzat

El conegut com "estafador de l'amor" ha quedat en llibertat. Albert Cavallé, acusat d'estafar més de 30 dones que van confiar en ell, ha passat a disposició judicial l'endemà de ser detingut en compliment d'una ordre de detenció per no haver-se presentat a diverses citacions judicials.

El Jutjat d'Instrucció 13 de Barcelona l'ha deixat en llibertat provisional amb l'obligació de comparèixer setmanalment al jutjat, després que s'ha acollit al dret a no declarar.

Cavallé ja va ser detingut al març per estafar presumptament diverses dones després d'establir contacte amb elles a través de les xarxes socials, aplicacions i portals de cites. Segons els Mossos, l'ara detingut contactava amb les víctimes potencials, iniciava una relació amb elles i, quan aconseguia guanyar-se la seva confiança, els demanava diners o els treia objectes com telèfons mòbils, i quan ho tenia, desapareixia.

Amb aquest modus operandi, va aconseguir estafar 150.000 euros a les dones que van confiar en ell.

 

 

Anar al contingut