Tornen a detenir a Barcelona l'estafador de l'amor

Albert Cavallé va aconseguir estafar 150.000 euros a les més de 30 dones que van confiar en ell

RedaccióActualitzat

Detingut aquest migdia a Barcelona el conegut com a "estafador de l'amor". Sobre Albert Cavallé hi havia una ordre de detenció per no haver-se presentat a diverses citacions judicials.

Ha estat una trucada anònima qui ha alertat la Guàrdia Urbana de Barcelona d'on era aquest estafador sentimental de dones. Una patrulla s'hi ha personat i després de comprovar la seva identitat l'ha detingut.

El 26 de març va ser arrestat al carrer Londres perquè tenia diverses ordres de cerca i captura, però després de passar a disposició judicial va quedar en llibertat.

Cavallé va enviar un missatge a una de les exnòvies en què es vanagloriava de continuar en llibertat malgrat les nombroses denúncies i assegurava que era un home que estava molt ben protegit.

Havia estafat amb freqüència des del 2016, si bé ja se'l tenia identificat des del 2013. Habitualment utilitzava aplicacions per conèixer les dones, s'amagava darrere de diferents noms i un cop es guanyava la confiança robava a les dones objectes personals i targetes de crèdit.

Albert Cavallé, de 36 anys, acumula una vintena de denúncies de dones que se n'havien enamorat, i a les quals feia creure que mantenien una relació sentimental, tot plegat amb l'objectiu d'aconseguir amb enganys grans quantitats de diners.
 

Cavallé va aconseguir estafar 150.000 euros a les dones que van confiar en ell

 

Albert Cavallé Ortín sempre ha intentat explotar el seu físic: primer, com a model i, des de fa més de deu anys, com a estafador sentimental enganyant una quarantena de dones. Feia que se n'enamoressin i les acabava plomant econòmicament. Hauria actuat com un gigoló si no fos perquè elles no el contractaven per a un servei sexual. Cavallé les seduïa quan elles el coneixen a través de les xarxes de contactes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut