Dos agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona en una imatge d'arxiu (Ajuntament de Tarragona)

Detinguts a Tarragona dos sospitosos de cremar contenidors per valor de 60.000 euros

La Guàrdia Urbana els acusa de delictes de danys per calar foc a dos contenidors i creu que n'haurien cremat d'altres en els últims mesos

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut dues persones per cremar dos contenidors la nit del dijous al divendres, encara que sospiten que podrien ser els autors d'incendis similars en els últims quatre mesos, amb danys valorats en 60.000 euros.

Segons l'Ajuntament, els dos detinguts estan acusats de delictes de danys per calar foc a dos contenidors destinats a la recollida de cartró.

La policia local va rebre l'avís del primer incendi al carrer Mallorca poc després de la mitjanit de dijous a divendres. Mentre parlaven amb testimonis, les tres dotacions desplaçades al lloc van rebre l'avís d'un segon incendi en un altre contenidor al carrer Robert Gerhard amb Frederic Mompou.

La Guàrdia Urbana i els Mossos van localitzar els sospitosos al carrer Vidal i Barraquer, a partir de la descripció feta per un testimoni i els van detenir.

Ara s'investiga si coincideix la forma d'actuar, les franges horàries i les descripcions dels testimonis amb altres incendis semblants que hi ha hagut aquest any a Tarragona.
ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut