El detingut va admetre que havia congelat vius alguns dels animals
El detingut va admetre que havia congelat vius alguns dels animals

Detingut un home que tenia prop de 200 animals congelats a casa, a Arizona

L'home tenia gossos, tortugues, llangardaixos, ocells, serps, ratolins, rates i conills en un congelador i va admetre que alguns els havia congelat vius

94 càrrecs per maltractament animal. És al que s'enfronta un home d'Arizona a qui van enxampar amb 183 animals congelats a casa seva.

Segona informa la policia d'Arizona, l'home tenia gossos, conills, tortugues i ocells en un congelador del seu garatge a Phoenix.


L'alerta la va donar una veïna. Havia deixat unes serps a l'home perquè les fes criar, però no els hi havia tornat. Uns mesos després, la propietària de la casa on vivia el detingut i la seva parella -- que acabaven de deixar l'habitatge -- li va explicar que havien trobat un gran congelador ple d'animals morts i que alguns podien ser seus. La veïna va avisar la policia, que el 3 d'abril va entrar a l'edifici.

Al garatge hi van trobar el congelador ple de gossos, tortugues, llangardaixos, ocells, serps, ratolins, rates i conills. Alguns semblava que havien estat congelats encara amb vida.

La policia va localitzar l'home i el van poder detenir sense resistència. El maltractador va admetre que havia posat al congelador animals que encara eren vius.

Ara la policia busca la parella de l'home perquè declari també sobre el maltractament d'animals.

Des del 2019, el maltractament d'animals és un crim federal als Estats Units que es pot castigar amb fins a set anys de presó.

ARXIVAT A:
Estats UnitsMaltractament animal
Anar al contingut