A l'home el van seguir per la carretera que connecta les Borges del Camp i Botarell (Google Street View)
Botarell

Detingut per circular borratxo, fent esses i sense carnet i fer-se passar per un altre

Vigilants de les Borges del Camp van seguir el vehicle fins a Botarell i van aturar el conductor, que circulava sense llums i fent ziga-zagues

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts a Botarell, al Baix Camp, un home de 37 anys per conduir sense carnet i per usurpació d'identitat.

L'home no tenia carnet de cotxe, havia perdut els punts del permís de conduir ciclomotor i va intentar fer-se passar per una altra persona.

Eren dos quarts d'una de la matinada quan els vigilants de les Borges del Camp van detectar el cotxe circulant pel poble, sense llums i saltant-se un estop, i el van seguir fins a aturar-lo al punt quilomètric 4 de la carretera TV-3136, al terme de Botarell.

Els mateixos vigilants, quan havien observat l'home fent ziga-zagues amb el vehicle, van veure que es trobava sota l'efecte de begudes alcohòliques i van demanar suport als Mossos. La prova d'alcoholèmia va donar 0,58 mil·ligrams per litre d'aire expirat.


Es feia passar per un altre

Tot i facilitar unes dades personals, l'home no va acreditar la seva identitat, raó per la qual se'l va traslladar a comissaria. Un cop allà, va quedar detingut després de comprovar també que s'estava fent passar per una altra persona.

Així doncs, al marge d'un delicte contra la seguretat del trànsit, se l'investiga també per trencament de condemna i usurpació de l'estat civil.

De les gestions de comprovació efectuades, es va determinar que el conductor tenia una pèrdua de vigència del permís per punts únicament de llicència de ciclomotor i que no havia fet el corresponent curs per recuperar-lo després d'una suspensió penal de més de dos anys.

Els Mossos preveuen posar-lo a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus al llarg d'aquest dimecres.

 

ARXIVAT A:
PolicialTrànsit
Anar al contingut